Monolith Le Chef Rood met Buggy en Rotisserie Pakket

Nieuw product

Pakket bestaande uit:

- 121031-R: Monolith Le Chef Pro Series 2.0 Inbouw, Roodbruin

- 201017-L: Buggy voor Monolith Le Chef

- 207000-L: Rotisserie met Kipspies voor Monolith Le Chef

Enkel afhaling

Gratis geassembleerd

Meer details

Op voorraad, enkel afhalen

3 995,00 € incl. btw

In plaats van 4 439,00 €

Meer informatie

Ben jij een echte BBQ-liefhebber en op zoek naar de ultieme BBQ-ervaring? Dan hebben wij het perfecte pakket voor jou samengesteld! Ons pakket bevat de Monolith Le Chef Pro Series 2.0 Inbouw in de kleur roodbruin, de Buggy voor Monolith Le Chef en de Rotisserie met Kipspies voor Monolith Le Chef.

De Monolith Le Chef Pro Series 2.0 Inbouw is een high-tech BBQ met een keramische body en diverse slimme technologieën, waarmee je op jouw manier de lekkerste gerechten kunt bereiden. De Buggy voor Monolith Le Chef zorgt ervoor dat je jouw BBQ gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. En met de Rotisserie met Kipspies voor Monolith Le Chef kun je heerlijke kipspiesjes bereiden en je gasten verrassen met een onvergetelijke smaakbeleving.

Het beste van alles is dat wij het pakket gratis voor je assembleren en je het vervolgens enkel hoeft af te halen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het in elkaar zetten van je nieuwe BBQ-set. En als klap op de vuurpijl bieden wij dit pakket aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Normaal gesproken zou het BBQ-pakket €4.439,00 kosten, maar nu kun je het afhalen voor slechts €3.995,00.

Mis deze kans niet om jouw BBQ-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Bestel nu het Monolith Le Chef Pro Series 2.0 Inbouw pakket en geniet van de heerlijkste BBQ-gerechten. Kom hem afhalen en ervaar zelf hoe deze high-tech BBQ jouw culinaire mogelijkheden vergroot!

Inhoud

29 andere producten in dezelfde categorie: