Quoco Piatto Tavolo Large - Corten

39010015

Nieuw product

Quoco, een prachtige combinatie tussen kunst en vuur. De Quoco Piatto Tavolo kenmerkt zich naast zijn kwaliteit, eenvoud en functionaliteit ook door zijn extra werkruimte. Het is een complete buitenkeuken met werkblad, maar is ook te gebruiken als barbecue en tuinhaard.  

Uitvoering : cortenstaal

Meer details

Momenteel niet leverbaar, bestellen kan

3 545,00 € incl. btw

Meer informatie

Quoco is een kunstwerk op het terras of in de tuin. De vorm maakt het ook mogelijk om gebruik te maken van de verschillende temperatuurzones van de plaat. De Quoco is hierdoor voor vele bereidingen geschikt! Door de unieke luchttoevoer- en asschuif, is de Quoco snel gebruiksklaar en na afloop zeer eenvoudig en snel schoon te maken.

 De Quoco Piatto Tavolo Large heeft een diepte van 94 cm en is 175 breed.

Onderhoud

De Quoco Piatto is makkelijk te onderhouden. Het is belangrijk de plancha voor en na gebruik goed schoon te maken en zorg dat deze altijd in de olie staat, zodat vocht en zuren van uw gerechten geen kans krijgen om de bakplaat aan te tasten.

De Coperchio deksel van RVS is aan te raden om de plancha af te dekken en om ervoor te zorgen dat er geen water of vuil in de schaal terecht komt.

Accessoires

Quoco heeft een uitgebreide collectie met accessoires voor de Piatto. Dit geeft enorm veel kook mogelijkheden om optimaal van de Quoco te genieten!

Specificaties

Werkhoogte 97 cm
Gewicht 212 kg
Afmetingen 175 x 94 x 97 cm

3 andere producten in dezelfde categorie: