Quoco Piatto Large - Corten

39010011

Nieuw product

Quoco,  een prachtige combinatie tussen kunst en vuur. 

De Quoco Piatto kenmerkt zich door zijn kwaliteit, eenvoud en functionaliteit. Naast de brede toepasbaarheid als buitenkeuken, bbq of haard is het ook een kunstwerk op het terras of in de tuin. 

Uitvoering : cortenstaal

Meer details

Leverbaar binnen de twee werkdagen

1 895,00 € incl. btw

Meer informatie

De vorm van de Quoco Piatto maakt het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende temperatuurzones van de plaat. De Quoco is hierdoor voor vele bereidingen geschikt! De houten ring van eikenhout geeft een unieke uitstraling aan het product. De Sicuro ring is beschermend tegen de hete rand en is daarnaast ook zeer functioneel. De ruimte kan namelijk gebruikt worden voor het plaatsen van hapjes en drankjes.

Door de unieke luchttoevoer- en asschuif, is de Quoco snel gebruiksklaar en na afloop zeer eenvoudig en snel schoon te maken.

De Quoco Piatto Large heeft een kookdiameter van 94cm.

Onderhoud

De Quoco Piatto Basso is makkelijk te onderhouden. Het is belangrijk de plancha voor en na gebruik goed schoon te maken en zorg dat deze altijd in de olie staat, zodat vocht en zuren van uw gerechten geen kans krijgen om de bakplaat aan te tasten.

De Coperchio deksel van RVS is aan te raden om de plancha af te dekken en om ervoor te zorgen dat er geen water of vuil in de schaal terecht komt.

Accessoires

Quoco heeft een uitgebreide collectie met accessoires voor de Piatto. Dit geeft enorm veel kook mogelijkheden om optimaal van de Quoco te genieten!

Specificaties

Kleur Corten staal
Werkhoogte 97 cm
Gewicht 112 kg
Afmetingen 94 x 94 x 97 cm

3 andere producten in dezelfde categorie: