Monolith Classic BBQ Guru Edition Pro Series 2.0 Inbouw, Zwart

129002-B

Nieuw product

De geavanceerde Monolith BBQ Guru Edition werd ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse partner BBQ Guru.

Meer details

Op voorraad, leverbaar binnen de twee werkdagen

1 845,00 € incl. btw

Datasheet

Kleur Zwart
Gewicht (kg) 85
Hoogte (cm) 78
Breedte (cm) 59
Diepte (cm) 71
Binnendiameter (cm) 44

Meer informatie

Bij Monolith kamado’s kan de temperatuur ook uitstekend worden geregeld via een elektronische besturing.

Om die reden werd de Monolith BBQ Guru Edition voorzien van een geïntegreerde blower, waardoor het lastig aanbrengen van adapters aan de luchttoevoeropening vermeden wordt. De gaarruimte temperatuur wordt met een temperatuursensor gemeten en via een kabeltje doorgegeven aan een controller. Deze stuurt dan de geïntegreerde blower aan die door middel van een gedoseerde hoeveelheid ingeblazen zuurstof de intensiteit van de gloeiende houtskool regelt. De controller herkent ook wanneer de deksel geopend wordt en beperkt dan gedurende de opening automatisch de hoeveelheid toegevoerde lucht.

Voor de Monolith BBQ Guru Edition zijn een aantal verschillende types controller verkrijgbaar. De Digi-Q DX3 kan behalve de pit temperatuur door middel van een extra temperatuursensor ook de kerntemperatuur van het gegrilde voedsel weergeven. Daarnaast is er de Dyna-Q die via bluetooth geschikt is voor de BBQ Guru app besturing met elke smartphone of tablet en uitgerust met een pit temperatuur en een food temperatuur sensor.

Met het geavanceerde topmodel Ultra-Q kun je via WLAN verbinding maken met een cloud en zo toegang krijgen tot een database waarin de geschiedenis is opgeslagen van je eerdere grillsessies en waarin je tevens een groot aantal recepten kunt vinden. Deze controller kan worden gekoppeld aan elke smartphone of tablet. Naast de pit temperatuur sensor heeft de Ultra-Q ook nog eens 3 kerntemperatuur sensoren.

20 andere producten in dezelfde categorie: