Alleen online

BBQ Guru DynaQ Controller Set voor Monolith BBQ Guru Edition

109090

Nieuw product

De allernieuwste temperatuurregelaars van de nieuwe generatie die de lat hoger leggen en een nieuwe norm stellen: met het instapmodel DynaQ bereikt u de perfecte lange kooktijd – voorzien van de unieke Status Q lichtring en Bluetooth app-bediening. Het begin van een nieuw tijdperk.

Meer details

Op voorraad, leverbaar binnen de twee werkdagen

339,00 € incl. btw

Meer informatie

De DynaQ is uitgerust met de gloednieuwe, ultramoderne, gepatenteerde Guru Status Light Ring.

Deze revolutionaire functie is een game-changer voor de BBQ-wereld. In één oogopslag kunt u visuele feedback krijgen over de status van uw temperatuur en de status van de bediening van de controller. Nu kunt u snel en eenvoudig cruciale fases van de temperatuur waarnemen en aanpassen.

Blauwe status Ring

  • De pit-temperatuur heeft uw gewenste omgevingstemperatuur niet bereikt. Wanneer u net de BBQ hebt aangestoken is het blauwe lampje een indicatie dat de BBQ zich nog in de opwarm fase bevindt.
  • Als u al een tijdje aan het BBQ-en bent en u ziet de blauwe ring opnieuw verschijnen, kan dit een aanwijzing zijn dat uw houtskool bijna op is, vandaar dat de temperatuur daalt.

Rode status Ring met puls indicatoren

  • Wanneer de buitenste lichtring rood wordt en aan de zijkanten pulseert, betekent dit dat de DynaQ zijn ventilator met variabel toerental gebruikt om uw temperatuur nauwkeurig te handhaven.
  • Wanneer de hele buitenste lichtring rood pulseert, dient dit als een visueel alarm, zodat u weet dat er iets is gebeurd en dat het uw aandacht nodig heeft.

Bluetooth met IOS en Android-app

Met de BBQ Guru-app heb je volledige controle over je DynaQ vanaf je smartphone. Beschikbaar voor iOS- of Android-besturingssystemen.

Via een Bluetooth verbinding kunt u met de BBQ Guru-app streeftemperaturen instellen, de huidige BBQ temperatuur en kerntemperatuur bekijken en in het algemeen volledige controle over uw BBQ hebben, allemaal vanaf uw telefoon. Gebruik de app die een voorspelling geeft van het bereiken van de ingestelde kerntemperatuur.

Waar u ook bent, de connectiviteitsmogelijkheden van de DynaQ zorgen ervoor dat u altijd verbinding heeft binnen het bereik van je Bluetooth-verbinding als je rondom de BBQ bezig bent.

Plug-and-play Functie

Voor degenen die snel een eenvoudige sessie willen doen, wordt de DynaQ geleverd met een Plug-and-Play-optie. Gebruik deze functie en de DynaQ zal standaard een pit-temperatuur van 121°C behouden.

Nieuwe 5-in-1 veelzijdige Guru Houder

Deze houder heeft meerdere bevestigingsmogelijkheden waardoor hij in elke situatie is te gebruiken.

Met de antislip rubberen voetjes kunt u de DynaQ op vrijwel elk vlak oppervlak monteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij gaat schuiven of het oppervlak waarop hij rust, bekrast. Als alternatief kunt u ook de rubberen voetjes verwijderen om de schroefgaten zichtbaar te maken, zodat u deze op hout en andere oppervlakken kunt monteren. Met de ingebouwde draaikop kunt u de DynaQ instellen in de richting die u wilt, zodat u altijd en overal perfect zicht heeft.

Daarnaast is er een krachtige, hittebestendige magneet ingebouwd, wat betekent dat je de houder op de meeste metalen oppervlakken kunt plaatsen voor nog meer veelzijdigheid.

De DynaQ wordt geleverd met:

  • DynaQ Controller met EU Voeding 12/230V
  • RVS 4' Food Probe
  • RVS 4' Pit Probe
  • 5 in 1 Houder
  • Spiraalkabel
  • Digitale handleiding via www.bbqguru.com

20 andere producten in dezelfde categorie: