Alleen online

BBQ Guru UltraQ Controller Set voor Monolith BBQ Guru Edition

109099

Nieuw product

De BBQ Guru UltraQ is de ideale metgezel voor elke grillmeester die zijn of haar culinaire kunsten tot het hoogste niveau wil verheffen. De bediening is via de cloud, van overal toegankelijk, en de Status Q lichtring zorgt voor duidelijke feedback. Geniet van ovenachtige precisie en een perfect gegaarde maaltijd.

Meer details

Op voorraad, leverbaar binnen de twee werkdagen

399,00 € incl. btw

Meer informatie

De UltraQ is uitgerust met de gloednieuwe, ultramoderne, gepatenteerde Guru Status Light Ring.

Deze revolutionaire functie is een game-changer voor de BBQ-wereld. In één oogopslag kunt u visuele feedback krijgen over de status van uw temperatuur en de status van de bediening van de controller. Nu kunt u snel en eenvoudig cruciale fases van de temperatuur waarnemen en aanpassen.

Blauwe status Ring

  • De pit-temperatuur heeft uw gewenste omgevingstemperatuur niet bereikt. Wanneer u net de BBQ hebt aangestoken is het blauwe lampje een indicatie dat de BBQ zich nog in de opwarm fase bevindt.
  • Als u al een tijdje aan het BBQ-en bent en u ziet de blauwe ring opnieuw verschijnen, kan dit een aanwijzing zijn dat uw houtskool bijna op is, vandaar dat de temperatuur daalt.

Rode status Ring met puls indicatoren

  • Wanneer de buitenste lichtring rood wordt en aan de zijkanten pulseert, betekent dit dat de UltraQ zijn ventilator met variabel toerental gebruikt om uw temperatuur nauwkeurig te handhaven.
  • Wanneer de hele buitenste lichtring rood pulseert, dient dit als een visueel alarm, zodat u weet dat er iets is gebeurd en dat het uw aandacht nodig heeft.

Heldere LED met display-scanfunctie

De UltraQ is ook uitgerust met een groot LED-display om de precieze probe-temperaturen in één oogopslag duidelijk weer te geven, zodat u meer inzicht krijgt in hoe uw BBQ sessie ervoor staat.

We zijn ook verheugd om een innovatieve functie te introduceren die bekend staat als Display Scanning. De UItraQ meet je pit-temperatuur en tot 3 kerntemperaturen. Als Display Scanning is ingeschakeld, gaat het "Q-Tail ™" -lampje op de statuslampring één voor één branden in één van de vier kleuren om u de temperatuur van elk van de digitale temperatuur probes te laten zien. Je ziet snel de temperatuur op het led display en de kleur van de probe, zodat je gemakkelijk je hele BBQ in de gaten houdt.

Bluetooth en / of Wi-Fi met IOS en Android-app

Met de BBQ Guru-app heb je volledige controle over je UltraQ vanaf je smartphone. Beschikbaar voor iOS- of Android-besturingssystemen.

Via een Bluetooth- of Wi-Fi-verbinding kunt u met de BBQ Guru-app streeftemperaturen instellen, de huidige temperaturen bekijken, tot 3 voedseltemperaturen volgen en in het algemeen volledige controle over uw BBQ hebben, allemaal vanaf uw telefoon. Gebruik de app die een voorspelling geeft van het bereiken van de ingestelde kerntemperatuur waardoor je niet bij de BBQ in de buurt hoeft te blijven. Bovendien krijgt u via e-mail- en sms-meldingen altijd de meest actuele status van uw barbecue.

Waar u ook bent, de connectiviteitsmogelijkheden van de UltraQ zorgen ervoor dat u altijd verbinding heeft. Gebruik de Bluetooth-verbinding als je in of rondom de BBQ bezig bent en schakel de wifi in als je van huis af gaat. Je houdt je eten letterlijk overal in de gaten met een Wi-Fi-verbinding!

ShareMyCook

ShareMyCook.com, mogelijk gemaakt door BBQ Guru, is sinds de oprichting enkele jaren geleden een favoriete website van klanten die hebben geholpen om duizenden succesvolle BBQ sessies te creëren. Naast de app kunt u ShareMyCook.com vanaf uw desktop of laptop gebruiken om uw BBQ (sessie) in realtime te volgen en te bedienen. De ingebouwde mogelijkheden voor temperatuurgrafiek geven je een mooi, duidelijk beeld van je temperatuur, en je kunt tijdens de hele sessie belangrijke aantekeningen maken, zodat je ze later kunt bekijken. U kunt zelfs uw meesterwerk opnemen en delen met vrienden en familie in slechts een paar klikken!

Plug-and-play Functie

Voor degenen die snel een eenvoudige sessie willen doen, wordt de UltraQ geleverd met een Plug-and-Play-optie. Gebruik deze functie en de UltraQ zal standaard een pit-temperatuur van 121°C behouden. Aan de zijkant van de UltraQ zitten drie knoppen waarmee je kunt schakelen en instellingen kan wijzigen tussen pit- en voedseltemperaturen, hiervoor is geen app of wifi nodig.

Nieuwe 5-in-1 veelzijdige Guru Houder

Deze houder heeft meerdere bevestigingsmogelijkheden waardoor hij in elke situatie is te gebruiken.

Met de antislip rubberen voetjes kunt u de UltraQ op vrijwel elk vlak oppervlak monteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij gaat schuiven of het oppervlak waarop hij rust, bekrast. Als alternatief kunt u ook de rubberen voetjes verwijderen om de schroefgaten zichtbaar te maken, zodat u deze op hout en andere oppervlakken kunt monteren. Met de ingebouwde draaikop kunt u de UltraQ instellen in de richting die u wilt, zodat u altijd en overal perfect zicht heeft.

Daarnaast is er een krachtige, hittebestendige magneet ingebouwd, wat betekent dat je de houder op de meeste metalen oppervlakken kunt plaatsen voor nog meer veelzijdigheid.

De UltraQ wordt geleverd met:

  • UltraQ Controller met EU Voeding 12/230V
  • RVS 4' Food Probe
  • RVS 4' Pit Probe
  • 5 in 1 Houder
  • Spiraalkabel
  • Digitale handleiding via www.bbqguru.com

20 andere producten in dezelfde categorie: