Alleen online

Monolith ICON

102000

Nieuw product

De Monolith ICON is de eerste keramische BBQ die zeer eenvoudig om te toveren is tot een tafel BBQ waar men met zijn allen rondom heen kan bakken op een bakplaat.

Meer details

Op voorraad, leverbaar binnen de twee werkdagen

849,00 € incl. btw

Meer informatie

Monolith bestaat bekend om zijn kwaliteit, innovativiteit en veelzijdigheid. De Nieuwe Monolith ICON is daar het bewijs van. De eerste keramische BBQ die zeer eenvoudig is om te toveren tot een tafel BBQ waar men met zijn allen rondom heen kan bakken op een bakplaat. Door simpelweg de deksel los te draaien kan deze in zijn geheel worden verwijderd. Daarnaast is hij zeer handzaam vanwege zijn compacte design en eenvoudig mee te nemen aan de twee handgrepen aan de zijkant. De ICON kan worden gebruikt als keramische BBQ voor low & slow of high & fast barbecueen, met de bakplaat is hij geschikt om met (of voor veel) personen gerechten te maken en de eenvoudig te plaatsen wokhouder met wok zijn ideaal voor je groente en wokgerechten.

De Monolit ICON wordt standaard geleverd met :

  • RVS frame en handgrepen
  • RVS Rooster ø 33 cm
  • 4-delige vuurschaal met metalen frame
  • Astrechter en asschep
  • Roosterlifter
  • Ingebouwde BBQ Guru Controller adapter

De ICON is een praktische compacte keramische BBQ en weegt ca. 30 kg. Hij wordt standaard geleverd met RVS frame met bamboe handvatten zodat deze eenvoudig verplaatst en vervoerd kan worden. Het frame heeft aan de onderzijde een RVS plaat zodat je de ICON veilig op ieder oppervlakte kan zetten. 

De ICON is de eerste keramische BBQ waarbij het mogelijk is de deksel eenvoudig te verwijderen door middel van twee vleugelmoeren. Hierdoor kan er een grote bakplaat op de onderschaal worden gelegd. Perfect voor als je met een groter gezelschap bent, of als je het leuk vindt iedereen zelf te laten bakken. De bakplaat steekt over, hierdoor heb je een heter gedeelte in het midden en is de buitenste ring minder heet, waardoor je twee zones hebt. 

Daarnaast kan je een wokkroon over de opening in het midden van de bakplaat plaatsen, hierdoor is de ICON ook zeer geschikt om op te wokken en een volledige maaltijd op te bereiden. 

De ICON heeft een metalen ring op de onderschaal, hier kan je veilig de bakplaat op leggen zonder iets te beschadigen. Daarnaast is hierdoor ook het vervangen van de viltlaag voorgoed verleden tijd. De deksel heeft een glasfiber pakking die zorgt voor een perfecte luchtdichte sluiting op de metalen ring. 

In de onderschaal van de ICON zit standaard een adapter ingebouwd waar je een BBQ GURU temperatuur controller op kan plaatsen. De controller regelt de temperatuur, ideaal bijvoorbeeld bij langere Low & Slow barbecue sessies.

17 andere producten in dezelfde categorie: